top of page

Ervaringen van Toffe bewoners

foto stijn website.jfif

Stijn

Na het wonen in 14 verschillende instellingen/groepen ben ik bij Gezinshuis TOF terecht gekomen. Ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld. Het voelt voor mij als zo'n fijne, warme en menselijke omgeving. Vooral het feit dat het een familiebedrijf is maakt dat ik echt voel dat ik erbij hoor. Dat doet mij ontzettend veel goeds, en mede daardoor kan ik weer de juiste stappen zetten in het leven. 

  • Facebook
Foto Brad.jpg

Bradley

Als ik in een paar zinnen zou moeten omschrijven hoe mijn tijd bij Trainingshuis TOF was dan zou ik zeggen: dat ik het fijn vond om in een gezellige omgeving te ontdekken waar mijn grenzen liggen en waar ik erachter ben gekomen wat ik allemaal kan. Dat ik door de hulp van begeleiding mezelf in 2 jaar uit de put heb weten te trekken en ik daardoor nu grip heb op mijn eigen leven. 

  • Facebook
foto Brandon.jpg

Brandon

Ik ben Brandon en ik woon inmiddels al 5 jaar bij gezin TOF. Ze hebben me met open armen ontvangen en ik kan zijn wie ik ben. In het verleden was ik een heel angstig jongetje, maar nu ben ik mezelf aan het ontwikkelen en kan ik ontdekken wie ik echt ben.

 

Ik ben met therapie bezig om meer rust in mijn hoofd te krijgen en om bepaalde dingen een plekje te geven. Driestroomhuis TOF helpt mij daar heel goed mee. 

  • Facebook
bottom of page