OVER ONS

Frank Schraven (1963)

Vanaf 1985 ervaring in de hulpverlening als kursushuisouder en pleegvader. Tevens bij diverse hulpverleningsinstanties werkzaam geweest.
15 jaar zelfstandig ondernemer binnen de theater en evenementenbranche.
5 jaar gewerkt als Buurtsportcoach en Sportcoördinator (Topsport Gelderland en de Gemeente Nijmegen). 

 

Nu: Fulltime tuinman, dierenverzorger, begeleider Trainingshuis TOF en Driestroomhuis TOF.

Leon van den Heuvel (vrouw 1969)


Vanaf 1985 werkzaam in de hulpverlening als kursushuisouder voor moeilijk opvoedbare jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud, pleegkinderen opgevangen in zowel puber als jongvolwassen leeftijd en zowel in de gehandicaptenzorg als de jeugdzorg vele jaren werkzaam geweest. 

 

Nu: Fulltime gezinshuis ouder in ons eigen Driestroomhuis TOF.

Guusje Schraven (1997)

Ik ben de dochter van Frank en Leon en werk met veel passie mee in zowel het gezinshuis als Trainingshuis TOF. Ik ben in het bezit van een HBO diploma en heb een specialisatie ‘’dieren in de zorg’’ gedaan. Met enthousiasme zet ik me in om de jongeren die bij ons wonen te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Nu: Fulltime dierenverzorgster, begeleidster Driestroomhuis TOF en Trainingshuis TOF.

Teun Schraven (1999)

Ik ben de zoon van Frank en Leon. Ik ben afgestudeerd zilversmid en heb mijn eigen Edelsmederij. Ook ben ik ondersteunend in het gezins- en trainingshuis en doe dit met veel passie en liefde. 

Nu: Zelfstandig edelsmid, ondersteunend medewerker gezins- trainingshuis TOF. 

Flore Schraven (2000)

Ik ben ook een dochter van Frank en Leon en werk met veel plezier mee op afstand, vanuit de Noordoostpolder. Ik ben in het bezit van een paraveterinair (dierenartsassiste) diploma. En ben nu de opleiding veterinair praktijkmanager aan het volgen op de Aeres hogeschool in Dronten. Momenteel werk ik als weekendopvang mee in het gezinshuis, en onderhoud ik de website. Op een vrije dag rij ik natuurlijk graag op en neer om gezellig een kop thee te drinken met de kids, want dat mis ik wel hoor!

Nu: Weekend oppas en website onderhouder. 

Onze drie eigen kinderen: (v.l.n.r.) Flore (2000), Teun (1999) en Guusje (1997). 

Roel van Teeffelen ( Al 23 jaar 21)

 

Ik heb tot een paar jaar geleden net als Frank bij de Gemeente Nijmegen gewerkt waar ik met veel plezier naast sportconsulent ook sportdocent en sportleider ben geweest! Daarbij heb ik veel gewerkt met jongeren. Ik merkte steeds meer dat ik het leuker vond om met jongeren te werken dan om bezig te zijn met het schrijven van plannen. Na een oriënterend gesprek met Frank over een nieuwe stap richting jeugdzorg waren we er al snel uit wat dat moest worden! En de overstap naar het gezinshuis Tof werd in werking gezet. Eerst  voor een paar uur in de week en inmiddels full time. Met heel veel plezier en enthousiasme werk ik inmiddels al bijna 2 jaar bij het gezinshuis! Prachtig werk met de kids en met zeer toffe medewerkers.

Zie ook de sfeerimpressie van onze 'Toffe Bende'