top of page

OVER ONS

Frank Schraven (1963)

Vanaf 1985 ervaring in de hulpverlening als kursushuisouder en pleegvader. Tevens bij diverse hulpverleningsinstanties werkzaam geweest.
15 jaar zelfstandig ondernemer binnen de theater en evenementenbranche.
5 jaar gewerkt als Buurtsportcoach en Sportcoördinator (Topsport Gelderland en de Gemeente Nijmegen). 

 

Nu: Fulltime tuinman, dierenverzorger, begeleider Trainingshuis TOF en Driestroomhuis TOF.

Leon van den Heuvel (vrouw 1969)


Vanaf 1985 werkzaam in de hulpverlening als kursushuisouder voor moeilijk opvoedbare jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud, pleegkinderen opgevangen in zowel puber als jongvolwassen leeftijd en zowel in de gehandicaptenzorg als de jeugdzorg vele jaren werkzaam geweest. 

 

Nu: Fulltime gezinshuis ouder in ons eigen Driestroomhuis TOF.

thumbnail_78F1FC8B614841D9B646F61187F707

Guusje Schraven (1997)

Ik ben de dochter van Frank en Leon en werk met veel passie mee in zowel het gezinshuis als Trainingshuis TOF. Ik ben in het bezit van een HBO diploma en heb een specialisatie ‘’dieren in de zorg’’ gedaan. Met enthousiasme zet ik me in om de jongeren die bij ons wonen te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Nu: Fulltime dierenverzorgster, begeleidster Gezinshuis TOF en Trainingshuis TOF.

Teun Schraven (1999)

Ik ben de zoon van Frank en Leon. Ik ben afgestudeerd zilversmid en werk nu 4 dagen in de week met veel passie en plezier bij machinehandel van Nuland. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op de koffie te gaan in het gezinshuis/trainingshuis om gezellig te kletsen met onze jongeren.

foto teun site.jpg
flore stukje site.JPG

Flore Schraven (2000)

Ik ben ook een dochter van Frank en Leon en werk met veel plezier mee in het gezinshuis. Ik ben in het bezit van een paraveterinair (dierenartsassiste) diploma. En ben nu de HBO opleiding sociaal werk in de zorg aan het volgen op het Windesheim in Zwolle. Momenteel werk ik twee dagen in de week, en één weekend in de maand in het gezinshuis, en onderhoud ik de website.

Nu: Medewerker Gezinshuis TOF en website onderhouder. 

foto gezinnetje schraven 2.jpg

Onze drie eigen kinderen: (v.l.n.r.) Flore (2000), Teun (1999) en Guusje (1997). 

naamloos.png

Roel van Teeffelen ( Al 23 jaar 21)

 

Ik heb tot een paar jaar geleden net als Frank bij de Gemeente Nijmegen gewerkt waar ik met veel plezier naast sportconsulent ook sportdocent en sportleider ben geweest! Daarbij heb ik veel gewerkt met jongeren. Ik merkte steeds meer dat ik het leuker vond om met jongeren te werken dan om bezig te zijn met het schrijven van plannen. Na een oriënterend gesprek met Frank over een nieuwe stap richting jeugdzorg waren we er al snel uit wat dat moest worden! En de overstap naar het gezinshuis Tof werd in werking gezet. Eerst  voor een paar uur in de week en inmiddels full time. Met heel veel plezier en enthousiasme werk ik inmiddels al 3 jaar bij het gezinshuis! Prachtig werk met de kids en met zeer toffe medewerkers.

Odette Haagsman ( 1992)

 

Zeven jaar lang heb ik ervaring op mogen doen als jongerenwerker waar ik mij bezighield met gemeentelijke vraagstukken, groepsdynamica, jongeren in eigenkracht zetten, coaching positiefleefstijl en velen andere projecten. Dit was vooral groepswerk waarbij mijn verlangen om dieper op de persoon in te gaan werd vergroot. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een plek waar vol passie en een veel persoonlijkere manier gewerkt wordt aan de toekomst van de jongeren. Dit heeft mij bij de bijzondere familie Schraven gebracht en ben ik sinds 2021, 32 uur per week met veel plezier, werkzaam in Trainingshuis TOF.

foto odette website.jpeg

Zie ook de sfeerimpressie van onze 'Toffe Bende'

bottom of page